Overheid

Overheid

Veel overheden lopen voorop in het Nieuwe Werken: het iPad-gebruik neemt bijvoorbeeld een grote vlucht onder volksvertegenwoordigers in het hele land. Ook flexplekken zijn wijd verbreid in overheidsgebouwen.

Vooral voor gemeentelijke overheden geldt daarnaast dat de dienstverlening aan de burger steeds meer centraal komt te staan. Burgers krijgen op steeds meer plaatsen waar zij diensten afnemen internettoegang aangeboden, en ook gemeenten willen dat op een veilige, beheersbare manier vormgeven. Met Qmanage is het mogelijk om dit te doen: burgers die op bezoek zijn kunnen op eenvoudige wijze gebruik maken van het netwerk. De netwerkdelen met gevoelige gegevens worden voor hen afgeschermd.

Een ander thema dat speelt is de continuïteit van de dienstverlening: tijdens de Dorifel-uitbraak in 2012 moest een flink aantal gemeentes de dienstverlening aan burgers (deels) staken. Qmanage zorgt ervoor dat veel besmettingen tijdig gedetecteerd worden en dat de uitbraak ingedamd wordt. Zo blijft de continuïteit van de dienstverlening gewaarborgd.

ISO 27001, BIR, BIG, BIWA of IBI

Bezig met ISO 27001, BIR, BIG, BIWA of IBI? Qmanage maakt het leven gemakkelijker.

Lees meer

Case Study: Gemeente Spijkenisse

“Gemeente Spijkenisse vertrouwt voor ICT-security op Qmanage”

Lees meer

Referenties

Overige referenties

Wilt u weten wat Qmanage voor u kan betekenen? Neem contact met ons op!